Gebroeders De Jong Infra is een hecht familiebedrijf

Het familiebedrijf Gebroeders De Jong Infra is opgericht door de broers Andries, Bart en Gerrit de Jong. Zij kunnen het niet alleen privé, maar ook zakelijk uitstekend met elkaar vinden. Zij vullen elkaar qua werk in meerdere opzichten aan. Zo is de een gespecialiseerd in keramische bestrating en de ander weer sterk in houtwerk en terrassen aanleggen. Wat ze alle drie gemeen hebben is, dat ze hoge eisen stellen aan de kwaliteit van het geleverde werk en kwaliteit boven massaproductie stellen. Wij willen dat een klant tevreden is wanneer wij het werk opleveren. De beste reclame voor ons werk is mond-tot-mond reclame. Wij bieden onze diensten aan binnen een afgebakend gebied. Hiervoor hebben wij bewust gekozen, omdat dan zo min mogelijk improductieve reistijd verloren gaat.

Wanneer u als particulier, bedrijf, VvE of instelling een prijs wilt weten, dan komt een van de broers op afspraak bij u langs. Wij werken uitsluitend op afspraak en met maatwerk offertes. U kunt ons van maandag t/m zaterdag telefonisch bereiken op een van de onderstaande telefoonnummers. Op zondag niet.

Wie zijn wij Gerrit de Jong

Gerrit de Jong

Gerrit woont in Gameren. Hij is als allround stratenmaker gespecialiseerd in machinaal bestraten, kraanwerk en diverse soorten bestratingen.

Gerrit komt op afspraak bij u langs wanneer u woont in het gebied Oostkant Bommelerwaard, Nieuwaal / Zaltbommel tot aan Kerkdriel / Heerwaarden. Waardenburg / Leerdam en alle dorpen richting of langs de Waal.

Wie zijn wij Bart de Jong

Bart de Jong

Bart woont in Zuilichem. Hij is als allround stratenmaker gespecialiseerd in keramische bestrating.

Bart is uw aanspreekpunt wanneer u woont in de regio ten westen van Zuilichem tot aan de Sleeuwijk, Woudrichem, Wijk en Aalburg, Veen, Giessen, Genderen, Nederhemert, Poederoijen, Andel en alle dorpen en kernen die daar tussen liggen.

Wie zijn wij Andries de Jong

Andries de Jong

Andries de Jong is woonachtig in Hardinxveld-Giessendam. Als allround stratenmaker is hij gespecialiseerd in houtwerk en terrassen aanleggen.

Andries is uw contactpersoon wanneer u woonachtig bent in het gebied dat valt tussen Groot-Ammers t/m Gorinchem en van Gorinchem tot Hendrik-Ido-Ambacht. Ook voor alle dorpen en kernen in de Vijfheerenlanden.

Referenties

Bestrating en schutting plaatsen 

Nette, hard werkende jongens!
Hebben keurig werk geleverd, met het ophogen van straatwerk, nieuw straatwerk, en plaatsen van nieuwe schutting en poort.Goede afspraken betreft prijs planning en levering materiaal!Jullie hebben echt vakwerk geleverd…thanks!!
In Gorinchem

Tuin in Capelle ad IJssel 

Beste Bart, Andries en Gerrit. Bedankt voor het zeer vakkundig en netjes aanleggen van onze achtertuin begin juni. Bestrating ziet er perfect uit en het kunstgras lijkt wel een biljartlaken!! Het was een zeer geslaagde dag waarop jullie een berg werk verzet hebben en alles keurig hebben gedaan zoals het hoort. Ik stuur jullie binnenkort een paar fotootjes als de bloemen bloeien.
Dennis & Maya