unieke tuinaanleg

Unieke tuinaanleg concepten Leerdam Gorinchem Zaltbommel

Bij de Jong tuinaanleg met of zonder groenvoorziening mogelijk

Niet alleen kunt u de gebroeders De Jong Infra inschakelen voor machinaal bestraten, sierbestrating, grondwerken, riolering, terrassen leggen inclusief de aankoop van keramische tegels en zand, grind of grond. Dankzij de verschillende specialisaties van de 3 gebroeders de Jong kunt u hen ook inschakelen voor het laten aanleggen van uw tuin. Voor u is het grote voordeel, dat u niet alleen gebruik kunt maken van de kennis en expertise die zij hebben op het gebied van infra werkzaamheden. Ook de groenvoorziening en beplanting kunnen wij door onze erkende regionale hoveniersbedrijven laten verzorgen.

Keuze vrijheid maakt tuinaanleg voor elk budget mogelijk

Wanneer u ons inschakelt voor tuinaanleg, dan heeft u in tegenstelling tot de meeste hoveniersbedrijven bij ons een vrije keuze. Zo kunt u bij ons kiezen voor tuinaanleg zonder groenvoorziening of voor tuinaanleg met groenvoorziening. Zoals veel huizenbezitters uit eigen ervaring inmiddels wel weten is bij hoveniers dit een kostbare aangelegenheid. Een beetje logisch, want een hovenier verdient zijn / haar geld met het leveren van de groenvoorziening. Samengevat. U heeft bij Gebroeders de Jong infra volledige keuze vrijheid en dat maakt ons bedrijf voor elk budget toegankelijk.

De volgende werkzaamheden op het gebied van tuinaanleg kunnen wij voor u verzorgen.

Het verwijderen van bomen, planten en struiken

Oude tuingrond afgegraven, afvoeren en vervangen

Aanleggen van drainage

Het leggen van regenwaterafvoer en stroomkabels

Het egaliseren van uw tuin

Het aanleggen van tuinverlichting

Aanleggen van paden en terrassen met (sier)bestrating

Het plaatsen van bloembakken en borders

Plaatsen van schuttingen, pergola en klein houtwerk

Aanleggen van gras en/of kunstgras

Het verzorgen van de complete groenvoorziening

Kortom niet alleen de complete infrastructuur van uw tuin kunnen wij voor u verzorgen, maar ook de beplanting kan door ons erkende regionale hoveniersbedrijf worden verzorgd.