Terras leggen door de Gebroeders De Jong Infra

Uw terras wordt met de nodige zorg door ons duurzaam gelegd

Om duurzaam van een terras gebruik te kunnen blijven maken, zal een terras leggen met het nodige beleid gelegd dienen te worden. Doet u dat niet, dan kunt u gegarandeerd binnen één jaar het opnieuw laten doen.

Goede fundering en professionele apparatuur nodig voor terras leggen

Voordat u met terras leggen begint is het belangrijk dat u een zandbed aanbrengt van tenminste 10 tot 15 centimeter. Zeker wanneer het een groter terras betreft, dat intensief gebruikt gaat worden, is het van groot belang dat u dit met een kraan eerst uitgraaft en daarna het zandbed aanbrengt. Pas dan kan het terras leggen beginnen.

Dit wordt onder de hamer tegel voor tegel gedaan. Wanneer dit door een professionele stratenmaker is gebeurd, dan heeft u de garantie dat dit goed wordt gedaan en dat rekening wordt gehouden met belangrijke zaken als de waterafloop. Dit wordt door de meeste handige doe-het-zelver regelmatig vergeten.

Gaat uw voorkeur uit naar grote zware terrastegels, dan worden deze met een tegeldonkey of zuignap op hun plaats gelegd. Kleine terrastegels, zoals cobblestones, kunnen wel afgetrild worden. Voor terras tegels die ingekort moeten worden hebben wij de beschikking over een professionele zaagmachine. Om stofoverlast tot een minimum te beperken is deze zaagmachine uitgerust met water.

Vrijblijvende maatwerk offerte ontvangen voor terras leggen?

Bij stratenmakersbedrijf Gebroeders De Jong Infra Gameren Hardinxveld-Giessendam Zuilichem werken wij uitsluitend met maatwerk offertes. Als klant weet u dan van tevoren waar u qua prijs aan toe bent. Om u een maatwerk offerte aan te kunnen bieden komt een van de Gebroeders De Jong Infra op afspraak bij u langs om uw wensen in kaart te brengen. Wilt u weten wat de exacte kosten voor terras leggen zijn? Neem dan voor een vrijblijvende offerte contact met ons op en bel contact