Riolering aanleggen met een duurzame en professionele aanpak

Uw rioleringswerken laten uitvoeren door Gebroeders de Jong Infra

Vaak staan mensen er niet bij stil dat een riolering dagelijks zwaar belast wordt, en hoe groot het belang van een goed functionerende riolering is. Riolering aanleggen is doorgaans een van de eerste dingen waar een project mee begint. Of het nu gaat om het plaatsen van woningen of het aanleggen van een bedrijventerrein, voordat er gebouwd kan worden moeten de buizen in de grond verwerkt worden. Een goed functionerend rioleringssysteem is essentieel voor de afvoer van afvalwater en regenwater. Bij Gebroeders de Jong Infra begrijpen we het belang van een goed ontworpen en aangelegde riolering en vinden we het van groot belang dat de gebruikte materialen voor riolering aanleggen duurzaam zijn.

Riolering aanleggen

Verkeerd aangelegde of verouderde riolering kan grote problemen geven

Wanneer riolering verkeerd aangelegd of verouderd is kunt u hier grote problemen door krijgen. Bij riolering aanleggen moet er gewerkt worden volgens een bepaalde regelgeving, en is het belangrijk dat de gebruikte materialen duurzaam en van de allerhoogste kwaliteit zijn. Wanneer verouderde riolering voor vervanging in aanmerking komt zal er gebruik gemaakt worden van gescheiden rioolbuizen. Afvalwater en regenwater worden op die manier gescheiden opgevangen en afgevoerd.

Als er vanwege verbouwingswerkzaamheden beter gekozen kan worden voor het verleggen van (bestaande) riolering dan behoort dit ook zeker tot de mogelijkheden. Wanneer u voor riolering aanleggen in de regio Zaltbommel, Waardenburg, Leerdam, Kerkdriel en Heerewaarden Gebroeders de Jong Infra inschakelt kunnen wij u garanderen dat wij volgens de genoemde maatstaven werken en uw project bij ons in goede handen is.

Combineer riolering aanleggen met onze andere infrastructuur­diensten

Zowel bij nieuwe riolering aanleggen als het vervangen van bestaande riolering kunnen wij u door ons uitgebreide pakket aan diensten bij Gebroeders de Jong Infra een complete totaaloplossing bieden. Zo kunt u na het laten aanleggen of vervangen van de riolering ons ook de bestrating of terras leggen laten verzorgen. Voor u als opdrachtgever heeft dit als grote voordeel dat u voor alle werkzaamheden met maar één bedrijf te maken heeft, wat communicatie makkelijk maakt en ook in voorrijkosten scheelt.

Meer weten?

Laat u voorlichten met een op maat gemaakte offerte en neem vandaag nog contact op met Gerrit de Jong