Gebroeders de jong infra

Lancering nieuwe website gebroeders de Jong Infra

U kunt rechtstreeks vragen stellen aan een van de broers via WhatsApp

Gebroeders De Jong Infra hebben een nieuwe zakelijke website laten ontwikkelen die uitgerust is met verschillende noviteiten. Zo kunnen bezoekers op onze nieuwe website via de WhatsApp module rechtstreeks een vraag stellen aan een van de gebroeders. Zo weet u direct of een eventuele opdracht op de korte termijn mogelijk is. Wanneer dit het geval is, dan zal met u binnen 24 uur op locatie een afspraak gemaakt worden voor het in kaart brengen van uw wensen. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Gebroeders De Jong Infra werkt met all-in maatwerk offertes


Wanneer uw wensen duidelijk zijn, dan zal u van De Gebroeders De Jong Infra een maatwerk offerte ontvangen, waarin alle kosten zijn opgenomen. Als klant weet u dan precies hoe hoog de investeringskosten zijn en waar u aan toe bent. Geen verrassingen achteraf. Wij doen wat wij met u afspreken voor de afgesproken prijs. Wanneer u akkoord bent met de door ons toegezonden maatwerk offerte wordt uw opdracht pas ingepland.

Heeft u in de regio Alblasserwaard, Gorinchem, Leerdam, Zaltbommel, Heusden een infra bedrijf c.q. hoveniersbedrijf nodig voor het uitvoeren van een opdracht? Vraag dan een vrijblijvende maatwerk offerte via onze nieuwe website bij ons aan. Dat kan via e-mail of WhatsApp. Wij nemen dan op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.