Machinaal straten voor een snel en professioneel resultaat

Wij bieden een snelle en efficiënte methode voor grotere oppervlakten

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbaar en professioneel bedrijf in machinaal straten in de regio Zaltbommel, Waardenburg, Leerdam, Kerkdriel, Heerewaarden en omgeving, dan bent u bij allround stratenmakersbedrijf Gebroeders de Jong Infra aan het juiste adres. Wij zijn een hecht familiebedrijf, welke u als particulier of bedrijf in kunt schakelen voor alle vormen van bestraten. Machinaal straten, ook wel mechanisch straten genoemd, is een efficiënte en geavanceerde methode om bestratingswerkzaamheden uit te voeren. Dankzij moderne machines kunnen we grotere oppervlakten snel en nauwkeurig bestraten. Het voordeel hiervan is dat de werkzaamheden sneller en efficiënter verlopen, en daarbij is de fysieke belasting voor de stratenmaker ook aanzienlijk minder.

Machinaal bestraten

Het machinaal straten biedt vele voordelen bij uw grotere projecten

Met het sneller en efficiënter verlopen van de werkzaamheden zal uw project aanzienlijk sneller afgerond kunnen worden. Dankzij de moderne machines in ons machinepark kunnen we grotere oppervlakten snel en nauwkeurig machinaal bestraten. Dit leidt niet alleen tot tijdsbesparing, maar ook tot lagere kosten en minder overlast voor u als klant. Wij maken onder andere gebruik van de Hunklinger bestratingsklem, met deze hydraulische bestratingsklem leggen wij eenvoudig bestrating in diverse verbanden, zoals wildverband, halfsteensverband, keperverband en elleboogverband. De laag stenen of tegels wordt hierbij aan alle kanten krachtig aangeklemd en strak gelegd. Machinaal straten klem is daarmee de ideale oplossing voor uw oprit, schoolplein, bedrijventerrein of parkeerterrein.

Combineer het machinaal straten met onze andere infrastructuur­diensten

Naast machinaal straten kunt u bij Gebroeders de Jong Infra ook terecht voor andere infrastructuurdiensten, dit is natuurlijk ideaal om uw project compleet te maken! Zo kunnen wij u niet alleen advies geven voor wat betreft welke stenen u het beste kunt kiezen voor uw bestratingswerkzaamheden, maar u ook volledig ontzorgen door de inkoop van de benodigde materialen voor u te verzorgen. En als infrabedrijf kunnen wij ook de werkzaamheden rond grondverzet voor u verzorgen, wat voor aantrekkelijke prijsverschillen met andere bedrijven kan zorgen.

bestraten machinaal

Meer weten?

Dus als u uw machinale bestrating wilt laten uitvoeren door een betrouwbare en deskundige partner in de regio Zaltbommel, neem dan gerust contact op met Gerrit de Jong.