Keramische tegels maken van uw tuin onderdeel woonkamer

Wij leggen uw tegels op een zand/cement ondergrond

Steeds meer gezinnen proberen van de tuin het verlengstuk te maken van hun woonkamer. We zien dat terug aan de toename van steeds meer openslaande deuren en overkappingen aan de achterzijde van woningen die aansluiten op de woonkamer. Om dit extra te accentueren kiezen steeds meer gezinnen voor keramische tegels.

Waarom kiezen steeds meer gezinnen voor keramische tegels?

Deze tegels hebben een moderne en rustige uitstraling. Daarnaast zijn zij in vrijwel alle kleuren leverbaar, zodat u altijd een tegel kunt uitkiezen die aansluit bij de kleurstelling van uw woonkamer. Bovendien zijn deze kwaliteit tegels kleurvast. Dit heeft alles te maken met de kwaliteit van keramische tegels, die ronduit uitstekend te noemen is. Vanwege deze eigenschap kunt u vele jaren genieten van de tegels. Keramische vloer kunnen ook in een woonkamer gelegd worden. Wanneer u hiervoor kiest ontstaat een geheel en wordt de tuin als het ware een ‘natuurlijk’ onderdeel van uw woonkamer.

Prijs keramische tegels en wijze van leggen

Keramische tegels behoren tot de duurdere tegels. Daar staan kwaliteit, lange levensduur en grote keuze kleuren tegenover. Wanneer u voor keramische tegels wilt gaan en het leggen van de tegels door de Gebroeders De Jong Infra wilt laten verzorgen, dan kunt u die zelf gaan uitzoeken bij onze leverancier. Regelmatig kunt u dan profiteren van inkoopvoordelen. Daarnaast voorkomt u vertragingen, omdat wij rechtstreeks met de leverancier contact kunnen onderhouden.

De tegels leggen wij bijna altijd op een zand/cementvloer i.v.m. de stabiliteit van de ondergrond en worden met de hand bestraat. Deze tegels worden vaak met een voeg gelegd, zodat we deze kunnen invoegen met de gewenste kleur. Ook bestaat de mogelijkheid dat wij de tegels in de woonkamer leggen.

Keramische tegels

Meer informatie en/of een maatwerk offerte voor keramische tegels?

Neem bij voorkeur voor meer informatie en/of een offerte op maat telefonisch contact met ons op. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag bereikbaar. Op zondag eerbiedigen wij de zondagsrust.