Bestraten, machinaal bestraten, sierbestrating terras oprit bestraten

Gebroeders De Jong Infra Zaltbommel Gorinchem Leerdam Hardinxveld-Giessendam

Allround stratenmakersbedrijf Gebroeders De Jong Infra Gameren Hardinxveld Giessendam Zuilichem is een hecht familiebedrijf, dat u als particulier of bedrijf in kunt schakelen voor alle bestratingen vormen. Of het nu gaat om machinaal bestraten, sierbestrating, leggen van keramische tegels of het bestraten van een terras oprit of tuin maakt niet uit. De broers zijn allen allround stratenmakers en verstaan hun vak.

De Gebroeders De Jong Infra werken in principe binnen een afgebakend gebied. De reden hiervoor is, dat er dan weinig tijd verloren gaat aan improductieve reisuren. Om als bedrijf of particulier een maatwerk offerte bij de Gebroeders De Jong Infra te kunnen aanvragen zult u daarom binnen dit gebied woonachtig of gevestigd te moeten zijn. Wanneer dit het geval is komt een van de broers graag op afspraak bij u langs om in kaart te brengen wat uw wensen zijn. Wanneer die duidelijk zijn ontvangt u na het gesprek een maatwerk offerte.

Het verzorgingsgebied dat wij globaal aanhouden ligt tussen Sliedrecht, Waardenburg en tussen Leerdam en Zaltbommel. Tevens kunt u ons inschakelen wanneer u in het land van Heusden en Altena woont.

bestraten

Voor welke bestratingen kunt u Gebroeders De Jong Infra inschakelen?

In het bijzonder voor grotere oppervlakten als parkeerterreinen, schoolpleinen en het her-bestraten van wijken bieden wij machinaal bestraten aan. De reden is, dat de gezondheid (lees het lichaam) veel minder belast wordt. Tevens gaan de werkzaamheden veel sneller en ondervindt de omgeving aanzienlijk minder overlast. Wij maken o.a. gebruik van de Hunklinger bestratingsklem. Wanneer u als opdrachtgever dat wenst kan de inkoop van materialen door ons verzorgd worden. Als infrabedrijf kunnen wij ook de grondverzetwerkzaamheden voor u verzorgen. Dit kan voor aantrekkelijke prijsverschillen zorgen met andere aannemersbedrijven.

Wanneer u nog klinkers voor de bestrating moet aanschaffen adviseren wij u om te gaan voor gebakken bestrating. De duurzaamheid van deze stenen (klinkers) is enorm. Zij worden gemaakt van klei en onder hoge temperaturen gebakken en kunnen vele generaties mee gaan. Zo sterk zijn deze klinkers. Om deze reden zijn deze klinkers bij uitstek geschikt voor her bestraten. Zij kunnen in elke vorm die u wenst gelegd worden. Denk hierbij aan: wildverband, halfsteensverband, keperverband en elleboogverband. Vraag hier naar wanneer een van de broers op afspraak bij u langskomt voor het opstellen van een maatwerk offerte.

Meer informatie of maatwerk offerte bestraten?

Neem contact met ons op voor meer informatie over bestraten en/of een maatwerk offerte voor bestratingen in de regio’s Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Heusden, Leerdam of Zaltbommel.